Meghívó

Tisztelt Cím!

 

       Ezúton szeretném meghívni intézményünk, a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium által szervezett Berze NÉPnapra.

       A NÉPnap megszervezésére immáron második alkalommal kerül sor. A program célja, hogy a mindenkori berzések visszalátogassanak volt iskolájukba, és elmeséljék jelenlegi iskolatársaiknak, hogy hogyan hasznosították a munka világában az itt megszerzett tudást, világszemléletet és értékrendet.

A rendezvénynek pályaorientációs célja is van. Ezért meghívjuk a felsőoktatási intézmények, állami intézmények (kormányhivatal, rendőrség, mentők, Honvédség, stb…) szakképzési intézetek tanulóit, dolgozóit, hogy bemutassák az általuk kínált lehetőségeket, és felkeltsék tanulóink érdeklődését egy-egy szakma vagy tudomány iránt.

 

Tisztelettel kérjük Önt illetve az Ön által kijelölt munkatársat, hogy az intézményüket és az ott folyó munkát szíveskedjék bemutatni diákjainknak illetve meghívott vendégeinknek.

 

Amennyiben felkérésünket elfogadja, kérem, jelezzen vissza, hogy a továbbiakban egyeztetni tudjuk az előadás pontos idejét és technikai igényeit!

 

A program

·         időpontja: 2018. 03. 26. 08:30-12:30

·         helyszíne: Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium 3200 Gyöngyös, Kossuth u. 33.

       A Berze NÉPnap órarendjét mellékeltem.

 

 

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban elérhetnek a gyurkop.berze@gmail.com e-mailcímen vagy a 06 20 360 2526 telefonszámon.

 

 

További információkért ajánlom figyelmükbe iskolánk honlapját.

 

 

Gyöngyös, 2018. 03. 07.

Tisztelettel:

Gyurkó Péter

igazgatóhelyettes

Utolsó módosítás: 2019. november 19., kedd, 11:10